Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 30 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3  Következő
  Nyomtatóbarát verzió

Re: Új szurkoló
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2010.09.03. 18:53 

Másfél írta:
Sziasztok! Új vagyok még, itt de mindig is követtem a PLER "pályafutását" és most döntöttem el, hogy személyesen is látogatnám a meccseket, idegenben és hazai túrákon egyaránt! A csapat nagyon közel áll a szívemhez, mivel Lőrinci lakos vagyok itt születtem és a mai napig is itt élek! Úgyhogy remélem nem bánjátok ha csatlakozok! :)

Üdvözlettel: Másfél

Persze, hogy nem! S ha lehet, hozz magaddal szponzorokat is... 8bocs...)

Vissza a tetejére

Új szurkoló
HozzászólásElküldve: 2010.08.29. 11:43 

Sziasztok! Új vagyok még, itt de mindig is követtem a PLER "pályafutását" és most döntöttem el, hogy személyesen is látogatnám a meccseket, idegenben és hazai túrákon egyaránt! A csapat nagyon közel áll a szívemhez, mivel Lőrinci lakos vagyok itt születtem és a mai napig is itt élek! Úgyhogy remélem nem bánjátok ha csatlakozok! :)

Üdvözlettel: Másfél

Vissza a tetejére

Re: Csak úgy...
HozzászólásElküldve: 2010.04.18. 19:20 

Nos, csakúgy... LÉKAI MÁTÉ, aki nemcsak a Pler-ben, hanem a válogatottban is egyre inkább BIZONYÍT. Csak ki ne kapják a hazai csapatból! A Tatabánya elleni meccs után (a tv közvetítés alkalmából) szerintem a "csapat szétszedésének" gondolatát is felvillantotta Lendvay Péter... Kár lenne! Igazán ütőképes a jelenlegi PLER KC

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.02.07. 18:00 

tnemeth írta:
OK, Zsolt, az is igaz, amit írtál, de akkor meg ott van a Népfürdő út. Az nem is túl nagy, de a körülmények is rendben vannak. Szerintem jó kompromisszum lenne.

Igaz... Én is így gondolom. A lőrinci csarnok már csak óvodásoknak edzésre való...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.02.05. 13:21 

OK, Zsolt, az is igaz, amit írtál, de akkor meg ott van a Népfürdő út. Az nem is túl nagy, de a körülmények is rendben vannak. Szerintem jó kompromisszum lenne.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.02.05. 12:46 

Az biztos, hogy szebb csarnok a Sportkastély, de, valószínűleg meg van az oka annak, hogy visszaviszik a meccseket a Lőrinci Sportcsarnokba. Én nem gondolok anyagiakra – nem tudom egyébként, hogy fizet-e a csapat teremhasználatért, szerintem nem.
Viszont, pl. a Balatonfüred elleni hazai meccsen, a csaknem üres lelátó a Sportkastélyban engem kifejezetten zavart. Néhány meccsen bántóan kevesen voltak. Azon nem vitatkozok, hogy a körülményeket tekintve sokkal jobb a Sportkastély, de, ok nélkül nyilván nem kerültek volna át a meccsek.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.02.05. 07:52 

Köszönöm a választ, bár kételkedem benne, hogy ez lenne az igazi magyarázat. Egyrészt a PLER-meccseit kb. 300 néző látogatja, szerintem ők a "messzi" Pestszentimrét is meg tudják közelíteni, azaz lényegesen több nézőre kár számítani a Lőrinci Sportcsarnokban. Másrészt szerintem ugyan hó fedi a várost, de nincs hóakadály, autóval és BKV-val is vidáman lehet közlekedni - még sztrájk sincs. Harmadrészt a honlapon található hír többes számban fogalmaz, amit én úgy értelmezek, hogy a hátralévő összes találkozóra vonatkozik.

Ami a szurkolók számát illeti, én egész másként gondolom. Szerintem Pestszentimrére, jobb körülmémnyek közé, kényelmesebb, konfortosabb csarnokba többen jönnének, mint egy olyan helyre, ahol az üléseknek nincs hátlapja, nincs kellő rálátás a pályára, és az eredményjelző meg annyira őskövület, hogy a kiállításokat sem jelzi. Kár, hogy a szövetség nem állít fel minimum kritériumokat egy NB I-es találkozó színhelyével kapcsolatban - vagy ha igen, akkor azok túl lazák -, talán akkor végre elfelejthetnénk az elavult Lőrinci Csarnokot.

Ettől függetlenül sok sikert kívánok a PLER-nek a ma kezdődő idényhez.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.02.03. 14:24 

Ugy tudom azért lesz a régi csarnokban, mert ebben az időben közelebb van mint a Kastély, és több szurkoló tudja megközeliteni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.01.29. 08:02 

Megdöbbenéssel olvastam a hírt, hogy idén újra az egész NB I leglepusztultabb, legócskább, legrégebbi csarnokában, Pestlőrincen játszik a csapat. Érdekelne kicsit részletesebben, mi ennek az oka, remélem, nem a csapat leépülésének egyik jele. Adjunk többet magunkra!
Ha valaki többet tud, írja meg. Köszönöm.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.11.27. 21:54 

Gratulálunk Lékai Máténak és Koller Tamásnak - akiket a szakma Az Év Játékosainak választott! :D :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 30 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra